Despre

       Situat în Cacica, la 40 km de Suceava, chiar lângă Salina Cacica și Sanctuarul Marian „Adormirea Maicii Domnului”, Satul de Vacanță Mărțișorul Cacica pune la dispoziție 72 de locuri de cazare repartizate în 4 vile cu câte 18 locuri fiecare. Vilele sunt constituite din câte 6 camere triple cu băi proprii, living cu chicinetă complet utilată iar oaspeții au acces la un foișor cu plită, grătare și masă de tenis și la un spațiu comun dotat cu bucătărie, sală de mese, magazin legume-fructe, artizanat, punct de acordare a primului ajutor și recepția satului de vacanță.

Localizare Sat de Vacanță Cacica

      Satul de Vacanță Mărțișorul Cacica este situat în comuna Cacica, județul Suceava, într-o zonă cu un decor natural deosebit și cu un potențial turistic în plină ascensiune. În vecinătatea acestuia, la doar câțiva metri distanță se află Salina Cacica și Sanctuarul Marian „Adormirea Maicii Domnului”.

      Accesul se poate face din DN 2E Gura Humorului – Solca, virând spre stânga la prima intersecție imediat după intrarea în Cacica. Lăsând în dreapta Complexul de Agrement Cacica și Restaurantul Mărțișorul, după pod, pe partea stângă se află Satul de Vacanță Mărțișorul Cacica.

      Dacă folosiți CFR, satul de vacanță se află la 2,5 km de gara Cacica pe tronsonul de cale ferată Suceava – Cacica, iar cu firmele de transport persoane cu microbuzul veți ajunge chiar în intersecția în apropierea locației.

Facilitățile locației

      Inaugurat în primăvara anului 2021, Satul de Vacanță Mărțișorul Cacica pune la dispoziție 72 de locuri de cazare repartizate în 4 vile, fiecare cu câte 18 locuri. Vilele sunt constituite din câte 6 camere triple, cu băi proprii, living cu chicinetă complet utilată. Camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu duș, cosmetice hoteliere și uscător de păr, Smart TV, Wi-Fi, 2 paturi și un fotoliu extensibil. Pentru un confort maxim, temperatura ambientală este asigurată de instalația de încălzire/răcire – pompă de căldură tip aer-aer.

    Satul de Vacanță dispune de parcare supravegheată video, Wi-Fi gratuit și o spălătorie cu mașini de spălat și uscat rufe. Printre facilitățile satului de vacanță se numără și: seif la recepție, camera de bagaje, telefon la recepție, parcare gratuită, Wi-Fi gratuit, acces cu lift în vila 1 pentru persoanele cu dizabilităși, acces la bucătărie utilată, spălătorie, foișor cu plită și grătare.

    Dar și spațiu de joaca pentru copii, echipat cu masa de ping-pong, șah și pista de golf. Mai mult, cei încântați de puțină adrenalină, pot opta pentru tiroliană. Amintim și stația de încărcare a mașinilor electrice, ce reprezintă din ce în ce mai mult o necesitate.

        Locația noastră vă pune la dispoziție și o sală de conferințe, suficient de spațioasă pentru a găzdui un număr mai mare de persoane. De asemenea, te poți bucura de aerul curat în zonele special amenajate cu măsuțe și scaune.

        La 2 minute de mers pe jos, se află Restaurantul Mărțișorul și Complexul de Agrement Cacica. În ceea ce privește Complexul, acesta dispune la exterior de un Aqua Park format din tobogane cu apă şi o piscină de aterizare (trei tobogane Multislide, un tobogan Body Slide şi un tobogan Compact Slide), baie de aburi, plajă cu şezlonguri şi umbrele, terasă, complex de joacă şi nisip pentru copii, iar la interior cu: piscină cu apă sărată, piscină cu apă dulce cu o ciupercă şi o cascadă, piscină cu apă dulce pentru copii cu un tobogan iepuraş, două jacuzzi cu apă dulce, saună uscată, salon de masaj, salină de suprafaţă, sală de fitness, spaţiu de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, minigolf, air hockey table, foosball table, cărţi, rummy, şah.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on