Blog

OFERTA PASTE 2022 – SAT DE VACANTA MARTISORUL CACICA

Situat in Cacica, la 40 km de Suceava, chiar langa Salina Cacica si Complex Agrement Cacica, Satul de Vacanta Martisorul Cacica pune la dispozitie 72 de locuri de cazare repartizate in 4 vile cu cate 18 locuri fiecare (12 adulti+6 copii). Vilele sunt constituite din cate 6 camere family cu bai proprii, living si bucatarie utilata iar oaspetii au acces si la un foisor cu plita, gratare, tenis de masa si tiroliana pentru copii.
Satul de Vacanta dispune de parcare supravegheata video, Wi-Fi gratuit si o spalatorie cu masini de spalat si uscat rufe. Camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu dus, cosmetice hoteliere si uscator de par, Smart TV, Wi-Fi, 2 paturi si un fotoliu extensibil pentru copil. Pentru un confort maxim, temperatura ambientala este asigurata de instalatia de incalzire/racire-pompa de caldura tip aer-aer.
Printre facilitatile satului de vacanta se numara si: camera de bagaje, telefon la receptie, parcare gratuita, Wi-Fi gratuit, acces cu lift in vila 1 pentru persoanele cu dizabilitati, spalatorie, spatiu de joaca pentru copii, Restaurant Martisorul aflata la 2 minute de mers pe jos fata de locatie si serviciile de SPA oferite de Complex Agrement Cacica*.
COMPLEX AGREMENT CACICA (www.complexagrementcacica.ro)
– situat in apropierea Salinei Cacica, în spatele unui mic restaurant, cuprinde: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna, 2 jacuzzi cu apa dulce si sala de fitness si forta doar pentru persoanele peste 14 ani, masaj (contracost cu programare), salina de suprafata, spatiu de joaca pentru copiii sub 6 ani, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table,sah. Jocurile functioneaza cu jetoane ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi. Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis. *Conditiile de acces in centrului SPA vor fi conforme cu reglementarile in vigoare la data sosirii.
Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Salina Cacica, Catedrala Romano-Catolica din Cacica, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Manastirea Humorului – 20 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km), sa va plimbati cu Mocanita Hutulca in Moldovita sau sa urcati cu telescaunul pana la turnul de observare “Soimul” din Gura Humorului (18 km). Rezervarea devine valabila doar cu avans 50%. Restul de plata se va achitat la check-in. Se accepta plata cu tichete de vacanta, card de vacanta, card de credit sau numerar.
In cazul anularii rezervarii pana la data de 1 aprilie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata.
Pentru intrebari sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0756137678 (9:00-19:00) sau www.satdevacantacacica.ro
Vilele se inchiriaza integral pentru minim 3 nopti. Capacitate maxima: 12 adulti si 6 copii in cele 6 camere cu bai proprii. Nu se accepta animale de companie.
Pret inchiriere integrala: 2100 lei/vila/noapte (minim 3 nopti)
Pentru a patra noapte de cazare se aplica o reducere de 50%.
Oferim o zi de relaxare gratuita la Complex Agrement Cacica* www.complexagrementcacica.ro

Va asteptam cu drag sa facem impreuna prima galerie foto de primavara pentru Satul de Vacanta Martisorul Cacica!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on