Facilitati

Satul de Vacanta dispune de parcare supravegheata video, Wi-Fi gratuit si o spalatorie cu masini de spalat si uscat rufe. Camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu dus, cosmetice hoteliere si uscator de par, Smart TV, Wi-Fi, 2 paturi si un fotoliu extensibil. Pentru un confort maxim, temperatura ambientala este asigurata de instalatia de incalzire/racire-pompa de caldura tip aer-aer.

Sat de Vacanta Cacica oferă oaspeţilor săi un prilej de relaxare, asigurând cazare, mâncăruri pregătite tradiţional, dar şi numeroase modalităţi de petrecere a timpului liber.

Printre facilitatile satului de vacanta se numara si: seif la receptie, camera de bagaje, telefon la receptie, parcare gratuita, Wi-Fi gratuit, acces cu lift in vila 1 pentru persoanele cu disabilitati, acces la bucatarie utilata, spalatorie, spatiu de joaca pentru copii, foisor cu plita si gratare, Restaurant Martisorul aflata la 2 minute de mers pe jos fata de locatie si serviciile oferite de Complex Agrement Cacica. Complexul este dotat la exterior cu un Aqua Park format din tobogane cu apă şi o piscină de aterizare (trei tobogane Multislide, un tobogan Body Slide şi un tobogan Compact Slide), baie de aburi, plajă cu şezlonguri şi umbrele, terasă, complex de joacă şi nisip pentru copii, iar la interior cu: piscină cu apă sărată, piscină cu apă dulce cu o ciupercă şi o cascadă, piscină cu apă dulce pentru copii cu un tobogan iepuraş, două jacuzzi cu apă dulce, saună uscată, salon de masaj, salină de suprafaţă, sală de fitness, spaţiu de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, minigolf, air hockey table, foosball table, cărţi, rummy, şah.

Pentru grupuri mari Hotel Martisorul poate oferi inca 52 de locuri de cazare la 2 km distanta de Satul de Vacanta. S.C. Martisorul COM. S.R.L. dispune de numeroase sali de evenimente cu capacitati cuprinse intre 100 si 500 de locuri, 3 restaurante, Market La 2 Pasi Martisorul, un lant de magazine alimentare si nonalimentare, servicii de catering, brutarie, cofetarie si patiserie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on